Regidora:

Comerç, Indústria i Turisme

Execució del pla de dinamització comercial del municipi amb les següents accions: 

  • Organització d’activitats de promoció i dinamització del teixit comercial  en els diferents nuclis del municipi
  • Acompanyament i suport en la relació dels comerços amb l’Administració
  • Activitats formatives relacionades amb el món del comerç emmarcades al programa iComerç
  • Suport al comerç local en la seva modernització i consolidació empresarial

Impuls d’accions que permetin potenciar el sector productiu i la consolidació de les empreses existents afavorint la seva consolidació com a funció de vertebració municipal i de desenvolupament local.

Mercats:

Gestió i dinamització dels mercats, tant dels mercats setmanals als nuclis històrics com del Gran Mercat dels diumenges al polígon.

www.visitmarratxi.es

Posada en relleu i promoció de la marca turística de Marratxí i  dels recursos més destacats del nostre poble: el fang,  l’entorn paisatgístic, el patrimoni històric, la gastronomia i les empreses turístiques, comercials i de serveis.

Organització d’activitats de promoció i dinamització turística, assistència a fires i publicacions a revistes especialitzades

Disposam d’una oficina d’atenció al públic en diferents idiomes  durant tot l’any al Mallorca Fashion Outlet.

FANG TAPA

Descobreix la gastronomia del nostre municipi i gaudeix de les tapes dissenyades expressament per Fang Tapa, una ruta de tapes en tren pels bars i restaurants de Marratxí.

MARRATXI ACTIVA

Marratxí Activa és una font d’informació i orientació laboral per a les persones que cerquen feina i també funcionarà com un servei d’intermediació per a empreses a les quals proporcionarà les persones candidates que més s’ajusten a les seves necessitats. A més, també oferirà un servei d’assessoria per a persones emprenedores.

APARADOR VIRTUAL

Troba tots els comerços que estan a prop teu, els que venen online i els que tenen servei de recollida o venda a domicili.

MERCATS DE MARRTXÍ

Descobreix el producte local de Marratxí als nostres estimats mercats de Sa Cabana, Pòrtol i Pla de na Tesa.

BONS DE DESCOMPTE

Fes via, no et quedis sense!

ICOMERÇ

L’icomerç és un programa que té per objectiu fomentar actuacions que permetin impulsar, dinamitzar i millorar la competitivitat dels comerçós.

AJUTS I SUBVENCIONS

Consulta els ajuts i subvencions a les que pots accedir si ets propietari d’un petit comerç.

ECO-COMERÇ

Es denomina eco-comerç al conjunt d’activitats de recol·lecció, producció, processament, comercialització de béns i serveis derivats de la biodiversitat nativa, baix criteris de sostenibilitat ambiental, social i econòmica.