4 - Orquestra de Cambra de Mallorca 3

Aquest dissabte, 4 de maig, organitzat per l’Ajuntament, l’Orquestra de Cambra de Mallorca oferirà a l’església del Pont d’Inca el concert titulat ‘Redempcions’, sota la direcció del jove músic marratxiner Bernat Quetglas i amb Patricia Gómez com a viola solista.

El concert inclourà la interpretació d’un repertori d’autors que varen viure la Segona Guerra Mundial. Així, tendrà d’entrada un cant en memòria de Benjamin Britten, per continuar amb música funerària de Paul Hindemith i peces de Dimitri Xostakòvitx i Arvo Pärt. En el cas de Frates i Cantus, en memòria de Britten i Pärt, serà la primera vegada que sonaran a Mallorca.

Quetglas va ser el pregoner de la darrera edició de les Festes de Sant Marçal. A banda de director de l’Orquestra de Cambra de Mallorca, ho és també de la Jove Orquestra Rotària. De la seva banda, Gómez fa feina actualment a la Folwang Kammeroschestra d’Essen, i també integrant el seu quartet resident a Barcelona, la Gustav Mahler Jugendorchester i com a membre de la Jove Orquestra de la Unió Europea.

Source: marratxi.es