Imprimir

Dissabte, dia 18 de maig, se celebra la primera edició de ‘Txifest. Nits alternatives’ a la plaça de l’església del Pont d’Inca, una festa que inclourà multitud d’activitats per al públic jove de Marratxí, amb inici a les vuit del vespre i acabament previst per a la mitjanit.

 ’Txifest’ és una festa que s’emmarca dins de la campanya d’oci saludable que l’Ajuntament ha estat promovent al llarg de tota la legislatura. En aquest mateix àmbit, i com a precedent de la mateixa ‘Txifest’, l’estiu passat es varen  celebrar les anomenades ‘Nits Joves’, amb torneigs esportius i cinema a la fresca, als CEIP Blanquerna i Miquel Costa i Llobera.

Entre altres, dissabte al Pont d’Inca s’hi celebraran distints tallers (de grafitis, de trunyelles i de batucada), de la mateixa manera que també hi haurà torneig de futbet 3×3, rocòdrom, tirolina, torneig de cartes de rol, actuació del discjòquei Alex Black, bachata i ball modern, entre altres. Totes les activitats són de caràcter gratuït i estan organitzades per les àrees de Serveis Socials i Joventut de l’Ajuntament, amb els Espais Joves. En tot cas, sí que s’hauran de pagar les begudes a l’estand que l’esplai Utopia hi tendrà instal·lat per ajudar a finançar les seves activitats.

La de dissabte serà la primera edició de ‘Txifest’, que tendrà caràcter mensual (excepció feta del mes d’agost) i amb caràcter rotatori, de manera que la segona cita està programada per al divendres 28 de juny, amb la celebració d’una gimcana esportiva al poliesportiu de Pòrtol.

Source: marratxi.es