El Consorci de Transports de Mallorca incorpora a partir d’aquest dijous 1 de desembre una nova parada al Pla de Na Tesa que serà emprada per la línia 341 Pòrtol – Pla de na Tesa – Son Llàtzer. D’aquesta manera es facilita l’accés als centres CEE Son Ferriol, IES Josep Sureda i Blanes (extensió agrària) i Fundació Amadip Esment.

La nova parada “Pla de na Tesa Sud” està ubicada al C/de General Weyler on s’ha habilitat una parada per sentit. Cap a Pont d’Inca – Pòrtol la parada es troba al tram entre els carrers Cas Sereno i Cardenal Despuig, i en sentit Son Llàtzer – FAN està situada abans de la rotonda que dona accés a la Ma-30.

Aquesta nova parada representa una altra millora quefacilita la mobilitat dels usuaris de Marratxí. A principis d’any la línia 341 amplià el seu recorregut per connectar els diferents nuclis del municipi amb l’Hospital Son Llàtzer i el centre comercial FAN. Aquesta actuació va comportar la creació de dues noves parades a es Pla de na Tesa i Son Ferriol respectivament.

La línia 341 Pòrtol – Pla de na Tesa – Son Llàtzer ofereix vint expedicions d’anada i vint-i-una de tornada de dilluns a divendres. Els dissabtes té una freqüència de disset serveis d’anada i divuit de tornada. Els diumenges i festius el recorregut finalitza a Son Llàtzer i disposa de nou expedicions per sentit. La línia opera amb busos 100% elèctrics.

Recordam que amb la Targeta Intermodal l’usuari pot transbordar gratuïtament de la xarxa del TIB al bus de l’EMT Palma. A Marratxí es pot aconseguir directament la Targeta Intermodal sense necessitat de desplaçar-se a Palma a les OACs: Ajuntament, Pont d’Inca i Sa Cabana.

Més informació sobre horaris, tarifes i oficines d’informació a web tib.org