La remodelació respon a una petició dels veïns i usuaris del transport públic que demanaven poder protegir-se de les inclemències del temps mentre esperaven l’autobús

Juan Pizarro: “La parada tenia una antiguitat de més de 40 anys, i ara, el 2024, ja compta amb aquestes noves instal·lacions i millores en accessibilitat”

La millora de la vorera i l’accessibilitat de la parada d’autobús de l’Avinguda Antoni Maura d’Es Pont d’Inca ha finalitzat avui. Aquesta remodelació, dins del pla renove de l’EMT, és el resultat d’una petició dels veïns i usuaris del transport públic d’aquesta concorreguda zona de Marratxí, que demanaven poder protegir-se de les inclemències del temps mentre esperaven l’autobús.

El regidor de Vies i Obres de l’Ajuntament de Marratxí, Juan Pizarro, ha explicat que “la parada tenia una antiguitat de més de 40 anys, i ara, el 2024, ja compta amb aquestes noves instal·lacions i millores en accessibilitat. La intervenció assegura que a l’estiu hi hagi ombra i a l’hivern, els usuaris, es puguin resguardar del mal temps. Aquesta intervenció va ser una petició que van fer els veïns de la zona, que l’han rebut molt positivament”.

Segons ha explicat Pizarro, les obres han consistit en la col·locació d’una vorada de 20 metres i les corresponents rajoles, a més del desplaçament d’un fanal i la col·locació d’una marquesina, un banc i una paperera. Aquesta remodelació no només millora la funcionalitat i el confort de la parada, sinó que també contribueix a la seguretat i el benestar dels ciutadans.

L’ampliació i millora de la parada d’autobús formen part d’un projecte més ampli de revitalització de les infraestructures urbanes de Marratxí, amb l’objectiu de fer del municipi un lloc més accessible, segur i agradable per als seus habitants.