L’Ajuntament de Marratxí ha presentat aquest dimarts el portal turístic #MarratxíÉsViu, una plataforma que aglutina tots els esdeveniments socials, culturals i d’oci del municipi per tal mantenir informats tots els marratxiners i tots els ciutadans de Mallorca de les nombroses activitats i esdeveniments que es desenvolupen a Marratxí durant tot l’any.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha explicat que la dispersió de nuclis poblacionals i l’alta participació en els esdeveniments socioculturals programats pel Consistori, que “s’han multiplicat per quatre” en els darrers anys, feien convenient unificar-los en un mateix lloc perquè tothom pogués consultar-los. “Cream aquesta web per al nostre públic i per a la gent de fora de Marratxí, que va ser l’objectiu que ens van proposar el 2015, posar a Marratxí en el mapa i que fos un referent cultural a Mallorca i a les Balears”.

En aquest sentit, el batle de Marratxí ha destacat la bona acolida de Crear’t, Feminfest, o la Fira del Fang, a més dels tallers, exposicions, xerrades i conferències que se celebren al municipi. Una afenda que ara es podran trobar de forma centralitzada a #MarratxíÉsViu, que aspira a servir d’altaveu de tota l’oferta sociocultural del municipi perquè els marratxiners i tota la societat illenca s’apropin a conèixer la gran riquesa del municipi en torn la cultura, el patrimoni, les olleries, les compres, les rutes saludables, el cicloturisme, etc.

Per la seva banda, Jero Sans, regidora de Comerç i Promoció Econòmica, ha destacat que el nou portal recollirà tots els esdeveniments “per tal que tothom, tant els ciutadans de Marratxí com els de fora, puguin participar de totes les activitats que es fan al municipi”.