L’Ajuntament de Marratxí, a través de l’àrea de Joventut, ha convocat el concurs de fotografia “A ulls de dona jove” per commemorar el Dia Internacional de la Dona que se celebrarà el pròxim 8 de març. L’objectiu és donar visibilitat a totes aquelles dones joves d’entre 16 i 35 anys que tenen un talent especial per fotografiar altres dones (majors de 18 anys).

Podran participar dones d’entre 16 i 35 anys. Cada participant podrà presentar fins a un màxim de tres fotografies. La temàtica del concurs se centra en mostrar la mirada de les dones joves sobre altres dones joves. Es poden presentar fotografies de dones joves en el seu dia a dia: a la feina, estudiant, fent esport, fent activitats artístiques, fent activitats de lleure, desenvolupant-se a l’àmbit familiar i social, i en qualsevol manifestació de la vida d’una dona jove.

Les imatges hauran de ser originals, inèdites, i no haver estat presentades i/o premiades en altres concursos. S’acceptaran fotografies realitzades tant amb càmeres fotogràfiques com amb telèfons mòbils o tauletes.

S’estableixen tres premis:

-Primer Premi: material fotogràfic valorat en 125€
-Segon Premi: material fotogràfic valorat en 75€
-Tercer Premi: material fotogràfic valorat en 50€

El termini de presentació de les obres és des de dia 17 de febrer fins a dia 1 de març de 2021 a les 14’00h. Les fotografies s’enviaran per correu electrònic a espaijove@marratxi.es i s’indicaran les dades personals de l’autora (nom complet, data de naixement, DNI/NIE/passaport, domicili i telèfon).

Se farà una exposició amb les fotografies presentades el dia 6 de març al Parc de la Mediterrània.El jurat, que valorarà la originalitat, la tècnica i la representativitat de les fotografies, emetrà el seu veredicte dia 3 de març de 2021. Les bases del concurs es poden consultar a la web de l’Ajuntament de Marratxí (marratxi.es) i a espaijove.marratxi.es.