La Deixalleria Mòbil ha tornat a funcionar des d’aquest dilluns 11 de gener. Estarà operativa fins a final de març, temps en què visitarà periòdicament tretze nuclis de Marratxí. Els primers nuclis que visitarà seran els de Sa Cabaneta, a la Casa de la Vila, de 9 a 10:30 del matí, i Es Garrovers, al Local Social, des de les 11 hores fins a les 13.30 hores. Aquest dimarts visitarà els nuclis de Pla de na Tesa, de 8 a 10:30, i Cas Capità, entre les 11 i les 13:30.

La Deixalleria Mòbil és una iniciativa per fomentar el reciclatge entre els veïnats de Marratxí. Es tracta d’un vehicle amb vuit tipus diferents de contenidors destinats a residus que no es poden llençar als contenidors convencionals: piles alcalines, tòners o cartutxos d’impressora, oli de cuina, pintures i vernissos, radiografies, fluorescents i bombetes, càpsules de cafè i petits electrodomèstics.

Al web municipal https://marratxi.es/ es pot consultar el calendari complet de la Deixalleria Mòbil amb les hores de funcionament, ubicacions i el tipus de residus que es poden llençar.