La Policia Local de Marratxí ha celebrat avui la seva Diada a Sa Deixalleria on ha lliurat les distincions als agents que en el darrer any han participat en actuacions extraordinàries en acte de servei, com la participació exitosa en tres parades cardiorespiratòries o l’assistència en dos parts.

En un acte molt emotiu, les mateixes persones a les quals van ajudar els han fet entrega dels diplomes que reconeixen la seva actuació. “Ha estat molt emotiu perquè han vingut persones que estaven en perill de mort i gràcies a la bona actuació i formació dels policies i a disposar de desfibril·ladors els van poder recuperar i avui estan entre nosaltres i jo estic orgullós dels meus agents”, ha afirmat Pedro López, regidor d’Interior i Seguretat Ciutadana.

Durant la Diada, el batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha destacat que el municipi té una baixa taxa de criminalitat i que disposa d’un cos de policia local “molt competent, de proximitat i una policia que ha salvat vides i ha atès parts i per això cal donar l’enhorabona a tots i cadascun dels agents”.

A l’acte també s’ha distingit als 14 centres educatius de Marratxí en el marc dels 30 anys del programa d’educació viària i s’han atorgat reconeixements a la Guàrdia Civil i Protecció Civil. A més, el Policia de Menors de l’Ajuntament de Marratxí, Silvestre del Río, ha impartit la ponència ‘L’impacte d’internet a les famílies i la labor policial’.

Per la seva banda, el cap de Policia Local, Alberto Rodríguez, ha reconegut que “ha estat un dia de celebració pel fet de tenir a gent que els agents han tret d’una parada cardiorespiratòria o veure els nadons als quals han ajudat a néixer. Uns fets que reflecteixen la velocitat de resposta de la Policia de Marratxí en cobrir els serveis i la coordinació i formació de tots els agents”.

Aquest acte de cloenda de la Diada de la Policia Local posa punt final als actes i competicions esportives celebrades entre el set i el nou de setembre per commemorar aquesta efemèride.