La Policia Local de Marratxí ha sol·licitat la col·laboració ciutadana per tal d’identificar un camió que la nit del 28 de desembre, entre les 23 hores i les 23:30 hores, va bolcar un carregament d’enderrocs la Carretera Vella de Bunyola amb risc de provocar un greu accident de trànsit. A més, aquest abocament constitueix un delicte contra la seguretat del trànsit recollit a l’article 385 del Codi Penal i castigat amb pena de presó de 6 mesos a 2 anys.

El succés s’ha posat en coneixement del SEPRONA i de la Guàrdia Civil del Pont d’Inca i d’aquest s’instruiran diligències judicials per part de la Policia Local de Marratxí. Mentrestant, a la Policia Local segueix fent feina per identificar l’autor o autors d’aquests fets en col·laboració amb la Patrulla Verda de la Policia Local de Palma i l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Marratxí. Si qualsevol ciutadà té informació al respecte, ha de posar-se en contacte amb el telèfon 971604408.

Des de fa mesos la Policia Local de Marratxí fa feina per tal de localitzar els autors d’aquest tipus d’accions. Fins ara ja s’ha identificat a deu infractors que han estat castigats amb multes de fins a 5.000 euros. I un dels infractors, per ser reincident, va rebre una sanció de 25.000 euros.