agnès llobet

L’actriu marratxinera Agnès Llobet serà la pregonera de les Festes de Sant Marçal, que enguany se celebren des del divendres 21 de juny fins al diumenge 30. Llobet llegirà el pregó a l’església de Sant Marçal dijous dia 27, a les 19.30 h.

L’acte, un dels més esperats de les Festes, anirà precedit d’una amollada de coloms per part de la societat columbòfila L’esportiva missatgera. Després del pregó, arribarà el concert de la Coral de Marratxí, dirigida per Maia Planas, a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC)-Marratxí.

En tot cas, el sus a les Festes de Sant Marçal d’enguany arribarà aquest divendres, dia 21, amb l’Adoració al Santíssim, també a l’església de Sant Marçal, i amb la inauguració de l’exposició i lliurament del premi del XXXII Certamen de Pintura de Sant Marçal, al Centre Cultural s’Escorxador.

De fet, a les Festes hi ha cabuda per a tota casta d’activitats i per a tots els públics. Així, convé destacar la celebració d’una nova edició del festival musical Marrockxí, amb Anegats com a grup convidat i amb actuacions de diverses bandes locals. La cita serà dissabte, 22 de juny, al rotlo de Sant Marçal, a partir de les 20 h.

La música també serà protagonista en la XXVIII Trobada d’associacions de persones majors de Marratxí, ja que inclourà les actuacions de Tomeu Penya, de Trio Aquarius i Trio Aura. Serà al rotllo de Sant Marçal, el dimecres 26 de juny, a partir de les 20 h.

Per divendres 28 de juny, hi ha prevista la celebració del II Txifest, al camp de futbol de Son Caulelles, a les 18 h, amb jocs d’aigua, futbol bombolla, arch battle, gladiadors i sopar.

El mateix divendres 28, destaca el concert de Donallop, s’Escorxador a partir de les 20 h. Dues hores més tard, a les 22 h i al rotllo de Sant Marçal, arribarà el Concert Nit Jove i amb Orgull, que inclourà la lectura del manifest amb motiu del Dia Internacional LGTBI.

Els més petits també estan d’enhorabona, ja que enguany se celebra la primera edició de la Festa de Sant Marçal Petit. Serà dissabte, dia 29, a partir de les 10.30 h, i inclourà contacontes, castells aquàtics i festa de l’escuma.

El mateix dissabte, 30 de juny, hi haurà el popular correfoc amb els Dimonis de Fang, a la Verònica, a partir de les 22.00 h.

I ja diumenge 30 de juny, el darrer dia de les Festes, hi haurà també tot tipus d’activitat: plantada de na Bet i en Marçal, els Gegants de Marratxí a la plaça de l’església de Sant Marçal (10.30 h); missa en honor de Sant Marçal, patró de Marratxí i ball amb l’agrupació Es Raiguer, a l’església de Sant Marçal (11.00 h); seguidament, a les 12.00 h, ball dels Gegants i Caparrots de Marratxí, acompanyats dels Xeremiers de Marratxí.

I ja l’horabaixa i vespre, un fi de festa amb actes diversos, com a reflex del que hauran estat totes les Festes: a les 20 h, a la plaça de l’església de Sant Marçal, Concert de la Banda Municipal de Marratxí, dirigida per Silverio Duato.

Posteriorment, comèdia teatral amb la representació de l’obra ‘3 nits sense dormir’, a càrrec de la companyia Teatre Trui, al rotllo de Sant Marçal. I, com a traca final, el castell de focs artificials, que es farà a la mitjanit a La Verònica.

La entrada L’actriu Agnès Llobet serà la pregonera de les Festes de Sant Marçal, que inclouen actes per a tots els públics aparece primero en Marratxí.es.

Source: marratxi.es