L’Ajuntament de Marratxí, a través de l’àrea de Formació, Ocupació i Treball, ha iniciat una oferta formativa per al període 2021-2023, que es desenvolupa gràcies a la participació del SOIB i el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

Els dos primers cursos s’han iniciat aquest mes de març. Es tracta del certificat de Seguretat Informàtica (IFCT0109) que té una durada de 420 hores de formació i 80 hores de pràctiques no laborals en empresa, i el certificat de Direcció i coordinació d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil (SSCB0211), que té una durada de 290 hores de formació i 120 hores de pràctiques no laborals en empresa.

Els cursos es realitzen en horari de tarda entre les 16.00 i les 20.30 hores al Centre de Formació Balanguera de Marratxí.

A més d’aquest dos cursos, hi ha previstes altres cinc formacions dins aquest programa que començaran a partir del mes de juliol d’enguany: Anglès A1, Anglès A2, Desenvolupament d’aplicacions amb tecnologies web, Gestió comercial de vendes, Operacions d’enregistrament i tractament de dades i documents. En total, més d’un centenar de persones gaudiran d’aquest programa formatiu que té un pressupost total superior als 205.000 euros.

La informació i inscripció es realitza a través de l’OFT, Àrea Formació, Ocupació i Treball Ajuntament de Marratxí, al Centre de Formació Balanguera de Marratxí, al carrer Balanguera, s/n, d’Es Pont d’Inca.