L’Ajuntament de Marratxí ha presentat la campanya de foment del comerç local durant les compres de Nadal. Sota el lema
‘Aquest Nadal feim les coses diferents perquè tot sigui com sempre’, el Consistori ha presentat diversos cartells de la campanya en què demana als marratxiners que façin les compres de Nadal dins el municipi per donar suport al comerç local i als seus treballadors, fortment copejats per les conseqüències de la pandèmia.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha explicat que enguany l’Ajuntament ha optat per fer una campanya de Nadal diferent per tal d’ajudar el màxim possible al teixit comercial, sobretot al petit comerç. “Creim que tots els marratxiners tenen dins Marratxí tot el que necessiten, una teixit comercial molt ampli i una restauració molt variada, i sense sortir de Marratxí podem obtenir qualsevol cosa que desitgem, per això apel·lem a la ciutadania a que façi les compres dins Marratxí per donar suport al nostre teixit local que és el que dóna vida al nostre municipi”

El Consistori també ha anunciat que pròximament presentarà el projecte ‘Aparador virtual’, un portal d’internet que augmentarà la vissibilitat del teixit comercial del municipi, amb especial ènfasi als comerços emblemàtics, i servirà per difondre els seus productes i serveis, augmentar les vendes i millorar el posicionament digital a internet.

La regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Indústria, Jero Sans, ha instat als comerços a participar a l’aparador virtual “perquè arribi a molta de gent i per posar en valor el nostre teixit comercial, de molta qualitat i molt variat, perquè serà un canal que quedarà obert en benefici dels comerciants i de tot el poble”. A més, el Consistori posarà en marxa un concurs de videoreceptes amb fang per tal de donar suport al sector de la restauració i al sector de la ceràmica. Durant aquest Nadal l’Ajuntament també distribuirà dues mil mascaretes per repartir entre els clients per promocionar el comerç de proximitat.

El batle de Marratxí també ha recodat l’esforç econòmic que ha fet l’Ajuntament per protegir el comerç de proximitat durant la pandèmia, com les bonificacions de taxes d’ocupació per terrasses, la bonificació de la taxa de recollida de fems durant el confinament, i l’ajuda directa de 400.000 mil euros, destinada a pagament de lloguers comercials i per material, a més d’ajudes als autònoms i per les despeses realitzades per la Covid-19.