L’Ajuntament de Marratxí ha presentat aquest divendres el programa d’activitats de Nadal que començaran el 12 de desembre i conclouran el 5 de gener amb les Cavalcades dels Reis d’Orient.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha explicat que en un any marcat per la pandèmia i per les restriccions socials i de mobilitat per la Covid-19 “hem fet una programació nadalenca adaptada a la situació sanitària perquè els marratxiners ens mereixem una alegria per aquest Nadal i oferim una programació molt extensa i atractiva d’activitats per gaudir del Nadal amb totes les precaucions”.

Enguany cada associació de veïnats i cada comissió de Reis Mags organitzarà les seves Cavalcades de Reis Mags amb itineraris més llargs perquè la gent pugui veure-la des de ca seva o des de la seva balconada. “Com que no tots els nins podran veure-les, hem organitzat una Cavalcada de Reis Mags al camp de futbol de Sa Nova Cabana, on arribaran els reis, saludaran als nins i faran un discurs”, ha explicat Neus Serra, regidora de Participació Ciutadana. Un acte que serà el pròxim 5 de gener a les 18 hores i que tindrà un aforament limitat que requerirà reserva prèvia al web http://nadal.marratxi.es.

El regidor de Cultura, Josep Ramis, ha explicat que “la pandèmia no ens pot llevar les ganes de gaudir d’esdeveniments culturals i per això la programació de Cultura tocarà totes les arts musicals”. Hi haurà teatre infantil amb “Hannah dels tres païssos”, dos actuacions del Circ Bover la presentació del llibre “Magaluf, més enllà del mite” i de “Màrius”, de Toni Serra, a més del concert de Nadal de la banda municipal de Marratxí i el concert de cap d’any a càrrec de l’orquestra jove de Marratxí.

L’Àrea de Joventut ha organitzat un Concert Jove, una Gimcana Jove de Nadal i tres jornades de paintball, una sortida al Wipeout i una excursió al Jungle Park. La regidora de Joventut, Irene García, ha animat als joves a apuntar-se perquè les places són limitades i cal reserva prèvia.