L’Ajuntament de Marratxí, a través de la àrea d’Esports, ha renovat el paviment de les dues pistes exteriors del pavelló esportiu del Pla de na Tesa, al sustituir l’asfalt per ciment polit, una superfície menys agressiva, que provoca menys lesions i que permetrà desenvolupar més esports.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha afirmat que aquest projecte forma part de la rehabilitació que el Consistori està fent dels espais esportius perquè hi havia un déficit d’instal·lacions esportives i del seu manteniment. “Crec que des de 2015 estem fent una gran feina per recuperar aquest espais esportius perquè els nostres esportistes puguin fer la seva acitivitat en les millors condicions”.

El regidor d’Esports de Marratxí, Daniel Mas, ha explicat que aquest projecte va en la línia de millorar les instal·lacions esportives del municipi després de les actuacions que s’estan fent al pavelló del CEIP Costa i Llobera, a Pòrtol, i al Pavelló del CEIP Blanquerna. “Al pavelló del Pla de na Tesa hem millorat el paviment de les pistes exteriors que era d’asfalt, que es més agressiu, i l’hem canviat per una superfície de ciment polit, que era una reivindicació dels usuaris i així guanyem en seguretat i en evitar lesions”.

Les noves pistes, que estaran operatives en les pròximes setmanes, han tengut un cost de devers cinquanta mil euros, incloent la pavimentació de 1.500 metres quadrats i el marcatge de les pistes.