L’Ajuntament de Marratxí, a través de l’àrea de Promoció Econòmica i Comerç, ha llançat la campanya ‘A l’estiu vine al mercat de comerç local’ per tal d’incentivar l’afluència de compradors al mercat de Sa Cabana.

Els dimecres 13 i 27 de juliol, i el 10 i 24 d’agost s’instal·larà, entre les 8 i les 12 hores, una zona infantil de castells inflables i activitats infantils a la plaça del Mercat per tal de promoure que les famílies visitin el mercat de Sa Cabana aprofitant que els nins i nines tenen vacacions i puguin gaudir de les atraccions. A la vegada es vol convidar als nins i a les seves famílies a apropar-se als mercats per tal de conèixer la varietat i qualitat del comerç de proximitat del municipi, a més de veure  tots els productes de kilòmetre zero disponibles en els mercats.

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Jero Sans, s’ha mostrat confiada que “aquesta campanya servesqui tant per ajudar al comerç local com perquè els nins puguin descobrir els excel·lents i variats productes que tenim als mercats, i de pas que gaudeixin durant les seves vacacions a les atraccions infantils”.

La campanya ‘A l’estiu vine al mercat de comerç local’ del mercat de Sa Cabana també pretén incrementar la mobilitat a la zona per tal de compensar la davallada de clients que es produeix als mercats tradicionals durant els mesos d’estiu.