L’Ajuntament ha distingit el cos de Policia Local de Marratxí i l’Agrupació de Protecció Civil del municipi i tots els seus integrants durant l’acte institucional de la Diada de la Policia Local per l’entrega desinteressada en el desenvolupament de les seves tasques més enllà de les obligacions durant la crisi sanitària.

L’Ajuntament també ha lliurat 25 diplomes i reconeixements a aquells particulars que varen fer de voluntaris i a aquelles empreses que varen efectuar donacions. Unes distincions que volen subratllar la col·laboració i entrega desinteressada dels guardonats en benefici de la comunitat durant la crisi sanitària de la Covid-19.

La Deixalleria ha acollit la desena edició de la Diada de la Policia Local, una celebració que s’ha vist interrompuda durant els darrers dos anys per la pandèmia.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha expressat la seva satisfacció d’haver pogut celebrar la Diada perquè “és una celebració molt especial per agrair a la Policia Local, l’Agrupació de Protecció Civil de Marratxí, a les empreses i particulars per la gran tasca que han fet durant la crisi sanitària perquè la pandèmia tingués el menor impacte possible sobre els nostres ciutadans”.

Per la seva banda, el regidor d’Interior Pedro López ha explicat que “aquest acte era la millor forma de reunir a tots els particulars i empreses que ens varen donar un suport fantàstic durant els primers dies de pandèmia, que varen ser els més complicats. En un primer moment era molt difícil trobar mascaretes i va haver-hi empresaris, clíniques i professionals que ens van donar els seus equips per afrontar la pandèmia”.

L’empresa Colonette ha estat una de les distingides pel seu suport al cos policial i als equips d’emergència. “Estem molt agraïts que ens hagin reconegut el nostre detall d’aportar xocolata als serveis d’emergència durant el confinament perquè poguessin berenar o sopar calent durant aquells dies tan difícils”.

Jaume Garcías, cap de l’Agrupació de Protecció Civil de Marratxí, ha valorat el reconeixement a Protecció Civil i ha explicat als assistents la tasca silenciosa i altruista que fan els membres de Protecció Civil en benefici de tota la comunitat. “Durant l’estat d’alarma vàrem generar dos torns de matí i d’horabaixa en col·laboració amb la policia perquè es complís amb la normativa i un altre servei per dinamitzar, posar música i felicitar els aniversaris dels veïnats durant el confinament”.

Alberto Rodríguez Tarongí, cap de la Policia Local de Marratxí, ha expressat la seva satisfacció per la celebració de la Diada i s’ha mostrat “molt orgullós i il·lusionat per haver pogut celebrar-la després de dos anys i per la feina que han fet tots els companys”.