L’Ajuntament entregarà a Aspanob (Associació de pares de nins amb càncer de les Balears) la recaptació de  la VIII Cursa del Siurell que es va haver de suspendre pel mal temps el passat 6 de novembre.

En total s’han recaptat 2.002 euros procedents de l’import de les inscripcions dels participants que han decidit no demanar la devolució dels doblers. En total es van inscriure 468 participants i només 74 han optat per demanar la devolució de la inscripció.

L’Ajuntament de Marratxí, a través de la regidoria d’Esports, agraeix el gest solidari de la gran majoria dels participants que han decidit no reclamar els doblers malgrat que no es va celebrar la cursa. Així, Aspanob rebrà els 2.002 euros recaptats, tal com estava previst a la VIII Cursa del Siurell.

Els inscrits tenien fins al 14 de novembre per demanar la devolució de l’import de les inscripcions a la web www.elitechip.net . En cas de no demanar la devolució, podran recollir a partir de dia 22 de novembre la camiseta corresponent en la participació a la cursa a l’àrea d’Esports de l’Ajuntament a l’edifici Erika situat al carrer Santedat número 2 d’Es Pont d’Inca.