L’Ajuntament de Marratxí ha presentat aquest dijous el programa d’activitats de Nadal que començaran l’11 de desembre i conclouran el 9 de gener. Seran quatre setmanes amb una quarantena d’activitats per a tots els públics on destaquen la Cavalcada dels Reis Mags del 5 de gener, i el concert de Marlango de l’11 de desembre, on la recaptació anirà destinada als damnificats per l’erupció del volcà de La Palma.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha destacat que el programa de Nadal s’ha realitzat juntament amb les associacions de veïnats de Marratxí. “Estic molt content perquè mescla activitats per a tots els públics; tenim activitats per famílies, de caire cultural, concerts i activitats de caire social. Crec que tot Marratxí podrà gaudir d’aquest programa de Nadal i sempre respectant les mesures sanitàries vigents”.

El programa de Nadal preveu un total de quaranta-dues activitats on n’hi ha  tallers de decoració nadalenca, contacontes, teatre, ballada popular, betlem vivent, xocolatada, mercadet de Nadal, paintball, torneig de futbol, humor, màgia, la XV Fira de la Llet d’Ametlla, Festa de l’Estendard, etc. Tots els actes tindran aforament limitat i requeriran reserva prèvia en el web nadal.marratxi.es

El regidor de Cultura, Josep Ramis, ha destacat l’ampla i variada programació de Nadal on destaca l’actuació del grup Marlango i la celebració de la Fira de Llet d’Ametlla. “Hem programat un seguit d’activitats infantils i per a tots els públics escampades arreu del municipi. De fet, molts de nuclis tindran ludoteques i teatre infantil i, per tant, és un programa pensat per a totes les famílies i hem intentat que se celebri en tots els nuclis del municipi”.

Un dels actes més esperats serà el concert de Marlango, que actuarà l’11 de desembre a Sa Deixalleria a les 21.30 hores. El grup encapçalat per Leonor Watling visita Marratxí per primera vegada. L’entrada, que tindrà un cost de 5 euros, anirà en benefici dels damnificats per l’erupció del volcà de La Palma.