L’Ajuntament de Marratxí ha presentat aquest dijous la VIII Cursa del Siurell de Marratxí que tindrà lloc el pròxim 6 de novembre. La recaptació anirà destinada íntegrament a l’associació Aspanob (Associació de pares de nins amb càncer de les Balears).

La prova transcorrerà per un circuit urbà, interurbà i camins veïnals de Marratxí; la sortida i l’arribada estaran situades al carrer de la Casa del Poble devora l’Església de Sant Marçal. Es lliuraran trofeus als 3 primers classificats de cada categoria (adults i infantils). Aquesta cursa està autoritzada per la Federació d’Atletisme de les Illes Balears (FAIB).

Les distàncies de la cursa seran un recorregut de 12 km i un de 5 km, a més d’un petit circuit infantil als voltants de l’arc de meta. La distància de la caminada solidària i del Nordic Walking serà de 5 km (sense control de temps, no s’ha de llogar xip).

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, s’ha mostrat “molt satisfet de recuperar la Cursa del Siurell després que l’any passat no la pogueren fer per la pandèmia del Covid i estem molts contents que com sempre tengui un caire benèfic. A més és una demostració que Marratxí i els marratxiners recuperem la normalitat”.

Per la seva banda, el regidor d’Esports, Daniel Mas, s’ha mostrat “confiat en que la cursa compti com cada any amb una gran assistència de participants i que es recapti la máxima quantitat de doblers per a Aspanob”.

El circuit estarà senyalitzat i no estarà completament tancat al trànsit, però estarà controlat per la Policia Local i la brigada de Protecció Civil de Marratxí.

Categories curses de 5 i 12 km:

– 16 a 25 anys: Junior

– 26 a 37 anys: Senior 1

– 38 a 49 anys: Senior 2

– A partir de 50 anys: Veterans

Categories infantils:

– Fins a 6 anys: 150m

– 7 a 9 anys: 300m

– 10 a 12 anys: 600m

– 13 a 15 anys: 900m

Els horaris de sortida seran els següents:

– A les 10.30 hores. Curses infantils

– A les 11.15 hores. Cursa de 12 km

– A les 11.30 hores. Cursa de 5 km

Les inscripcions s’efectuen al web www.elitechip.com. El preu de la inscripció és de 7 € (assegurança + dorsal). En cas que es faci una inscripció i no es pugui participar, l’organització no retorna l’import. Les inscripcions a les curses infantils són gratuïtes.