Logo Biblioteca_Ndp-02

Les dues biblioteques públiques de Marratxí, situades al Pont d’Inca i a Pòrtol, estrenen imatge gràfica aquesta setmana. Així, el nou logotip que les identifica des d’ara simbolitza la lletra ‘B’ en majúscula, amb una composició feta a partir de la silueta de dos llibres superposats.

La nova imatge de les biblioteques en permet identificar i separar adequadament cada una de les seccions (secció infantil, secció juvenil, secció d’estudi, préstec, documentació, famílies, arxiu, novetats o club de lectura). Ho fa amb subtils canvis en cadascun dels logotips.

En tot cas, els colors corporatius de la imatge de les biblioteques (magenta, negre i gris) permeten clarament la identificació amb l’Ajuntament de Marratxí, d’igual que també la tipografia és la mateixa que usa el consistori.

La nova imatge gràfica de les biblioteques municipals és el primer pas d’una nova etapa de les biblioteques municipals. Així, en aquest mateix sentit, s’està fent feina per al trasllat, al llarg de 2019, de la biblioteca de l’edifici Erika, a l’avinguda d’Antoni Maura del Pont d’Inca, a un nou local llogat per l’Ajuntament i situat a la mateixa travessia, objecte de reformes a dia d’avui.

Aquest nou espai tendrà una superfície útil superior a l’actual, amb un total d’uns 300 metres quadrats. A més, augmentarà la comoditat dels usuaris, ja que la biblioteca de l’edifici Erika no està insonoritzada, motiu pel qual els usuaris pateixen de vegades molèsties acústiques derivades de les classes de l’Escola de Música o de les classes d’activitat física, que es duen a terme a plantes inferiors del mateix edifici.

D’altra banda, amb la nova etapa, les biblioteques municipals accentuarà la interacció amb els usuaris, mitjançant l’ús de les xarxes socials (Facebook i WhatsApp, sobretot) a l’hora de comunicar l’arribada de nous llibres o programació d’activitats.

Source: marratxi.es