L’Ajuntament de Marratxí, a través de l’àrea de Cultura, ha presentat avui la quarta edició del Rata Market de Marratxí que se celebrarà el pròxim dissabte 17 de setembre des de les 11 fins a les 21 hores.

El Museu del Fang i el seu jardí albergaran el Rata Market i les seves propostes locals, sostenibles i plenes d’art, disseny i artesania. En total hi haurà 35 paradetes amb productes únics de ceràmica, moda per a adults i per a infants, llibres, decoració, joieria, complements, cosmètics naturals, etc.

El Rata Market Marratxí 2022 també acollirà nombroses activitats gratuïtes per a tota la família com tallers, pintacares, contacontes, espectacles de màgia  i concerts. El Rata Market de Marratxí 2022 disposarà d’una variada oferta gastronòmica formada per pa i rebosteria, cafè, croquetes, hamburgueses i gelats.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, s’ha mostrat molt satisfet de celebrar la quarta edició del Rata Market, que ha estat “molt ben rebut a Marratxí”. A més, Cabot ha destacat que aquest mes “ens trobam una extensa activitat cultural a Marratxí amb el Rata Market, abans amb el Fang Tapa, amb el Magrana Petit Fest i el diumenge tenim la Fira d’Entitats. Crec que queda demostrat que Marratxí és un dels municipis de Mallorca amb una oferta cultural més àmplia de Mallorca per a tota la família”.

El regidor de Cultura, Josep Ramis, ha destacat que any rere any des de 2018 el Rata Market de Marratxí ha estat un èxit de participació i de públic. “Els marratxiners el veuen com un esdeveniment tradicional del municipi. Enguany comptarem amb 35 paradetes d’art, disseny i il·lustració, amb una zona gastronòmica i activitats culturals complementàries amb contacontes i música de diversos estils que faran del Museu del Fang un lloc molt agradable i per això convidem als marratxiners i als mallorquins a què ens visitin”.

Per la seva banda, Miquel Ferrer, representant de Rata Market, ha explicat que han fet una estricta selecció dels 35 expositors participants i ha destacat que “tots són creadors dels seus productes i en cap cas són revenedors”. Ferrer també ha recordat que totes les activitats són gratuïtes i sense reserva.

Els participants i la programació del Rata Market 2022, que es defineix com local, sostenible i proper, es pot consultar als webs marratxiesviu.com i http://ratamarket.com