1 - Cartell Sant Jordi_page-0001

És la segona edició i tendrà lloc a la plaça de l’Ajuntament, a Sa Cabaneta, entre les 10 i les 14 hores

El programa d’activitats inclou fireta de llibres, teatre, música i contes, però també actes el divendres 26 i el dissabte 4 de maig

(MARRATXÍ 25 d’abril de 2019) Enguany, Marratxí celebrarà per segon any consecutiu la Diada de Sant Jordi, i ho farà amb un complet programa d’activitats, la major part de les quals es duran a terme aquest dissabte, dia 27, a la plaça de l’Ajuntament, a Sa Cabaneta.

Així, a les deu del matí es farà la inauguració de la fireta de llibres, on els ciutadans que han presentant la corresponent instància tendran paradeta. Posteriorment, hi ha representació teatral, amb l’obra 1, 2, 3 i s’ha acabat, d’Ovnipresents Teatre. Just a les 12 del migdia, està prevista una exhibició i demostració de vol de coloms pintats, a càrrec de la Societat Nostra Senyora del Carme de Pòrtol. La jornada de dissabte acabarà amb música i contes, amb en Joan de sa Maleta. A més de dissabte, també hi ha actes previstos per divendres dia 26. Així, a les 20.00 h, es durà a terme la inauguració de l’exposició col·lectiva de les alumnes de l’Escola de Pintura, organitzada per l’Associació de Mestresses de Casa de Sa Cabaneta.

Ja dissabte dia 4 de maig, a les 19.00 h, està programat un concert de l’Orquestra de Cambra de Mallorca, sota la direcció de Bernat Quetglas i Patricia Gómez com a viola solista. El concert serà a l’església del Pont d’Inca.

Consulta el programa d’activitats >>> PDF

Source: marratxi.es