L’Ajuntament de Marratxí, a través de l’àrea de Joventut, ha presentat Frikifest 2022, un festival gratuït per als amants del món ‘gamer’ que se celebrarà el pròxim dissabte 28 de maig al Poliesportiu del Pla de na Tesa.

Frikifest comptarà amb un ampli programa d’activitats on hi haurà zones gaming, d’arts marcials, k-pop, dibuix manga ,origami xapes, k-pop random, robòtica lego, cosplay, mercadet friki, etc.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha explicat que amb el Frikifest l’Ajuntament ha volgut unificar les diferents modalitats d’oci dels joves i ajuntar-los en un mateix espai per tal que socialitzin. “És important que surtin de ca seva, de la pantalla i que puguin interactuar entre ells. Estem innovant en la manera en què ens atracam als joves a través dels Espais Joves i de les polítiques de Joventut i us convid a tots a participar perquè estic segur que Frikifest serà un èxit”, ha afirmat Miquel Cabot, batle de Marratxí.

La regidora de Joventut, Irene García, ha destacat que Frikifest està obert a tots els públics i comptarà amb activitats per a nins i grans, tot i que es dirigeix fonamentalment als joves. “Des de les deu del matí fins a les vuit de l’horabaixa hi haurà diverses zones d’activitats com la zona gamer, el k-pop per als que els agradi ballar o el cosplay, on  hi haurà un concurs i lluites d’espases làser”.

La informació del programa d’activitats de Frikifest i la reserva d’activitats es troba al web  https://espaijove.marratxi.es/frikifest/