L’Ajuntament de Marratxí, a través de l’àrea de Promoció Econòmica, ha iniciat una campanya de bons de compra per a tots els habitants del municipi majors de 16 anys amb l’objectiu d’impulsar el consum en el comerç local del municipi durant la campanya de Nadal. La campanya començarà el 26 de novembre i s’estendrà fins al 31 de desembre d’enguany.

Cada ciutadà rebrà un màxim de 3 bons per persona de 10,15 i 25 € que tindran una validesa de quinze dies una vegada s’hagin sol·licitat. Si s’utilitza un bo de compra de 10 €, la compra mínima ha de ser de 12€. Si s’usa un bo de compra de 15 €, compra mínima de 18 €. Si es fa servir un bo de compra de 25 €, la compra mínima ha de ser de 30 €. El bo serà nominatiu i estarà associat al DNI. Es poden emprar els bons de 10 € i 15 € junts en una mateixa compra. El de 25 € en canvi no es pot sumar als altres dos.

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Jero Sans, ha explicat que han posat en marxa aquesta campanya “per donar suport al comerç local de Marratxí, un dels sectors més perjudicats durant la pandèmia, i perquè tots ens donen compte de l’oferta variada i de qualitat que tenen els petits comerços de Marratxí, uns comerços que, a més d’oferir un servei i crear riquesa, donen feina als marratxiners”.

A partir del 26 de novembre, els ciutadans podran registrar-se al web impulsa.marratxi.es i activar els seus bons, imprimir-los o davallar-los al seu telèfon i mostrar els bons en el moment de la compra.

Per tal d’adherir-se a aquesta iniciativa i beneficiar-se dels bons de compra els establiments han de presentar la documentació pertinent a través de l’enllaç impulsa.marratxi.es. A aquesta web es pot consultar en detall tota la informació de la campanya i també per correu electrònic a l’adreça impulsa@marratxi.es o al telèfon 971100444.

Entre els establiments que poden adherir-se a la campanya es troben comerços al detall de fruites i verdures, carnisseries, pescateries, pastisseries, comerços alimentaris, tèxtils, drogueries, perfumeries, farmàcies, comerços d’articles per a la llar, etc.

.