El director general de Mobilitat i Transport Terrestre, Jaume Mateu, s’ha reunit avui amb Miquel Cabot, batle de Marratxí, per presentar les millores del bus del TIB que han entrat en vigor avui mateix. Han entrat en vigor els nous horaris de les línies de bus que faciliten l’accés dels usuaris amb els seus centres escolars, sanitaris i de feina. Aquestes noves mesures són fruit de la col·laboració entre el Consistori i el Govern que han treballat conjuntament per facilitar els desplaçaments dels ciutadans en transport públic.

Els residents de la urbanització de Can Garriga de Marratxí disposen a partir d’ara de la nova parada de la línia 205 Bunyola-Palma situada a la rotonda d’entrada a les instal·lacions de l’empresa TIRME i al camí de sa Fita. D’aquesta parada també en podran fer-ne ús els més de 250 treballadors de TIRME. Avui també comença el nou horari de la línia 303 Bunyola – H. Joan March – Pama, que, a més d’allargar el seu recorregut fins a Bunyola,  permet a partir d’ara a tots els usuaris, entre d’altres als residents de les urbanitzacions de Marratxí, una arribada a Palma abans de les 8:00 h del matí. A més, s’allarga el servei al vespre amb una darrera sortida des de Palma a les 21:10 h, i una darrera sortida des de l’Hospital Joan March a les 22:10 h.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, s’ha mostrat satisfet per aquesta nova parada d’autobús a Can Garriga perquè “és un gran avanç per als veïnats d’aquesta zona de Can Garriga i per tots els veïnats que viuen al camí de Sa Fita que ara podran aprofitar aquesta aturada per davallar directament a Palma. Creim en la mobilitat sostenible i això és un exemple i tractem de facilitar que tots els veïnats puguin fer ús del transport públic”.

Per a més informació sobre horaris i recorreguts es pot consultar a la web tib.org.