L’Ajuntament de Marratxí ha presentat el programa d’activitats que ha organitzat per commemorar el Dia Internacional de la Dona. Des del 4 al 10 de març les àrees d’Igualtat, Joventut, Cultura i Participació Ciutadana han programat xerrades, tallers, contacontes, exposicions, projeccions i diferents activitats per reivindicar el paper de la dona dins la societat.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha explicat que “des de l’Ajuntament de Marratxí volem demostrar el nostre compromís amb la igualtat i amb els drets de la dona i ho feim amb activitats per a tots els públics. Convidam a tots els marratxiners a participar-hi i a treballar per una societat més inclusiva”.

La regidora d’Igualtat i Serveis Socials, Aina Amengual, ha explicat que “commemoram el 8M per visibilitzar tota la gran feina que feim les dones i que durant molts d’anys hem quedat invisibilitzades. Aquestes activitats són per empoderar les dones i per recordar la lluita que les dones han fet al llarg de la història per a la seva participació dins la societat”.

A causa de la situació sanitària actual, moltes de les activitats programades es duran a terme de forma telemàtica a través del Facebook Live de l’Ajuntament. Tota la informació es pot consultar a la web http://8m.marratxí.es.

Activitats Dia Internacional de la Dona:

24 de febrer fins a l’1 de març. Concurs de fotografia ‘A Ulls de Dona Jove’

4 de març. Taller de Wendo ‘Autodefensa Femenina’

5 de març. Xerrada per Gent Gran, a càrrec de l’Associació de Dones de les Illes Balears per la Salut.

5 de març. Xerrada-Col·loqui. Xerrada impartida per la Dra. Esperança Bosch Fiol, Professora de la UIB.

5 de març. Contacontes musicalitzat ‘La pirata Saltimbanqui’

6 de març. Contacontes ‘Les Contadores’

6 de març. Exposició fotogràfica ‘A Ulls de Dona Jove’

6 de març. Escape room ‘La Dona en el Temps’

8, 9 i 10 de març. Creació d’un mural: ‘Mural per la Igualtat’