L’Ajuntament vol comptar amb l’ajuda dels joves per modificar comportaments i hàbits i que transmetin a la resta de la societat la importància de complir amb les instruccions de prevenció sanitàries.irus i de seguir les normes de seguretat sanitària.

L’Ajuntament de Marratxí ha presentat avui la campanya de conscienciació per a prevenir contagis de la Covid-19. Una campanya especialment dirigida als joves de Marratxí, cercant la seva col·laboració per modificar comportaments i hàbits i que transmetin a la resta de la societat la importància de complir amb les instruccions de prevenció sanitàries.

La campanya estarà present a les xarxes socials que consumeixen els joves com ara Instagram, TikTok o Facebook i es situaran marquesines als punts on s’han detectat més casos d’incompliment de les normes. També comptarà amb educadors socials i dinamitzadors de les àrees de Joventut i Serveis socials per informar a peu de carrer en aquells punts amb una afluència nombrosa de joves.

A l’acte de presentació de la campanya han assistit el batle Miquel Cabot Rodríguez; Pedro López, regidor de Seguretat Ciutadana, Interior i Recursos Humans; Aina Amengual, regidora de Serveis Socials, Igualtat, Educació, Formació i Treball i Irene García, regidora de Joventut i Transport Públic, entre altres regidors de l’equip de govern.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot ha destacat durant la presentació que el comportament dels marratxiners i marratxineres “ha estat exemplar en aquesta pandèmia”, però que, com en tots els llocs, “també hi ha hagut comportaments incívics”. Per això, en aquesta campanya “demanem la implicació dels joves perquè ens ajudin a modificar comportaments i hàbits de la nostra societat per a així poder acabar amb aquest virus”. “Comptarem a més amb personal al carrer de Serveis socials, Joventut i Policia Local perquè parli amb ells, els resolgui dubtes i els consciencia sobre el seu paper important en aquesta situació”.

La campanya, impulsada per l’Àrea de Salut de l’Ajuntament de Marratxí amb la participació de les àrees de Comunicació, Serveis Socials, i Joventut, així com de la Policia Local del municipi, comença aquest divendres dia 4 i es mantindrà al llarg de tot el mes de setembre, amb diverses actuacions en tot el municipi, entre les quals cal destacar:

-Intervenció comunitària d’educadors socials i dinamitzadors juvenils.

-Difusió de 6 cartells diferents amb diferents missatges.
-Publicitat exterior (marquesines fixes i mòbils).
-Publicitat en mitjans digitals.
-Difusió en els canals institucionals de l’Ajuntament.
-Publicacions en les xarxes socials.
-Xerrades en els instituts.
-Repartiment de màscares i fulls de mà als joves.
-Seguiment, control i informació per part de la policia local.