L’Ajuntament de Marratxí, a través de l’àrea de Promoció Econòmica, ha activat la segona campanya dels bons de descompte  per a tots els habitants del municipi majors de 16 anys amb l’objectiu d’impulsar el consum en el comerç local. La campanya començarà el pròxim 9 de maig i s’estendrà fins que s’esgoti el crèdit de 300 mil euros de la campanya. La primera edició d’aquesta campanya, que es va celebrar al Nadal, va repartir 277 mil euros entre els ciutadans.

Cada ciutadà podrà demanar 50 euros distribuïts en un màxim de 3 bons de 10,15 i 25 € que tindran una validesa de quinze dies una vegada s’hagin sol·licitat. Si s’utilitza un bo de compra de 10 €, la compra mínima ha de ser de 12€. Si s’usa un bo de 15 €, la compra mínima ha de ser de 18 €. Per als bons de 25 €, la compra mínima ha de ser de 30 €. El bo serà nominatiu i estarà associat al DNI. Es poden emprar els bons de 10 € i 15 € junts en una mateixa compra. El de 25 €, en canvi, no es pot sumar als altres dos.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha explicat que la nova convocatòria de bons per als comerços s’emmarca en el pla estratègic del Consistori de donar suport al teixit comercial i s’afegeix a les tres convocatòries d’ajudes directes dirigides a les empreses i comerços de Marratxí. “Aquesta campanya de bons de descompte pretén dinamitzar el petit comerç a través de la ciutadania perquè també es pugui aprofitar d’aquestes ajudes. Estic convençut que aquesta convocatòria tornarà a ser un èxit perquè ja hi ha 40 empreses, més que a l’anterior edició, i durarà fins que s’esgoti el pressupost de 300.000 euros”.

A partir del 9 de maig, els ciutadans es podran registrar al web impulsa.marratxi.es i activar els seus bons, imprimir-los o davallar-los al seu telèfon i fer-los servir en el moment de la compra en aquells establiments adherits a la campanya. Per tal d’adherir-se a aquesta iniciativa i beneficiar-se dels bons de compra els establiments han de presentar la documentació pertinent a través de l’enllaç impulsa.marratxi.es. A aquesta web es pot consultar en detall tota la informació de la campanya i també per correu electrònic a l’adreça impulsa@marratxi.es o al telèfon 971100444.

Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Jero Sans, ha explicat que a aquesta convocatòria hi ha molta animació per part del teixit comercial i esperem que tots que puguin fer servir per donar suport al comerç local de Marratxí i perquè tots ens donen compte de l’oferta variada i de qualitat que tenen els petits comerços de Marratxí”.

Entre els establiments que poden beneficiar-se de la campanya es troben comerços al detall de fruites i verdures, carnisseries, pescateries, pastisseries, comerços alimentaris, tèxtils, drogueries, perfumeries, farmàcies, comerços d’articles per a la llar, etc.

A la primera edició dels bons de descompte del Nadal passat, que va comptar amb 277 mil euros de pressupost, es van apuntar 29 comerços i van participar 10.464 persones que varen emprar gairebé 14.000 bons de descompte.