Diada Educació Viària

Divendres, 31 de maig, entre les 09.30 i les 13.00 h, se celebrarà a la plaça de Sa Cabana i carrers adjacents la dinovena edició de la Diada d’Educació Viària de Marratxí, que comptarà amb la participació de 820 alumnes de nou col·legis del municipi. Són alumnes d’educació infantil, de primer i segon de primària i d’educació especial.

 Un any més, la Diada d’Educació Viària és la gran festa de cloenda del programa formatiu que en aquesta matèria la Policia Local du a terme en els centres formatius del municipi. Enguany, aquesta formació ha arribat a més de 5.000 alumnes.

 La Diada d’enguany manté l’estructura habitual d’altres anys, però també tendrà lloc per a novetats significatives. És el cas, per exemple, del taller que vincula fang i educació viària. A les 10.30 h, hi haurà la recepció d’autoritats: el batle Joan Francesc Canyelles i el regidor de Seguretat Ciutadana, Antoni Mangiova.

També destaca l’exposició, amb plafons informatius, ‘Els orígens de l’educació viària a Mallorca’, a càrrec de la Universitat de les Illes Balears (UIB). Com de costum, hi haurà mostra de vehicles policials i d’emergència, parcs infantils de trànsit, castells inflables, animació musical i exhibició de la unitat canina de la Policia Nacional, programada a partir de les 10.30 h.

La entrada Més de 800 alumnes de nou col·legis participaran divendres a la XIX Diada d’Educació Viària de Marratxí aparece primero en Marratxí.es.

Source: marratxi.es