Sis col·legis de Marratxí competeixen per veure qui recicla més vidre a la segona edició de la campanya “Els Petit Recicladors”, on hi participen un total de 52 escoles de Mallorca. El Consell de Mallorca, a través del Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient, i Ecovidrio promouen aquesta campanya adreçada a 11.000 escolars de primària de quinze municipis diferents de Mallorca.

És una campanya de sensibilització escolar que es desenvolupa a través d’un concurs perquè l’alumnat prengui consciència de la importància de reciclar els envasos de vidre. El centre que recicli més quantitat d’envasos de vidre a través dels contenidors instal·lats per fer-ho, guanyarà un xec de 1.000 euros per a material escolar.

Aurora Ribot, vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, ha recordat que la campanya anterior ja va ser un èxit i que és “molt important sensibilitzar i informar l’alumnat sobre el reciclatge d’envasos de vidre”, i ha afegit que aquesta campanya, tot i que s’adreça a l’alumnat “requereix la col·laboració del professorat i dels pares i mares, que també s’hi acaben implicant al màxim”.

La regidora de Medi Ambient de Marratxí, Cristina Alonso, s’ha mostrat confiada en què aquesta campanya, en la qual hi participen 1.065 alumnes de Marratxí “ajudi a sensibilitzar els infants i les seves famílies sobre la importància del reciclatge del vidre i contribueixi a fomentar l’educació ambiental d’una forma participativa i divertida”.

Els col·legis de Marratxí que participaran al concurs són: CEIP Blanquerna, Col·legi Arimunani, CEIP Ses Cases Noves, CEIP Gabriel Janer Manila, The Academy International School, CCEE Princesa de Asturias.

Per posar en marxa el concurs, que s’allargarà fins al 31 de maig, s’ha col·locat un contenidor decorat i personalitzat amb la temàtica de la campanya als voltants de cadascun dels 52 col·legis participants (a quinze municipis de l’illa).

Més informació de la campanya: https://mallorca.lospequerecicladores.es