L’Ajuntament de Marratxí ha presentat aquest dijous les activitats de la nit de les Ànimes programades pel consistori per als dies 30 i 31 d’octubre i adaptades a la situació de la Covid-19. Dissabte hi haurà una marató de terror des de les 18 hores als cines Cinesa de Mallorca Fashion Outlet. “Hem preparat una nit de terror per un preu únic de cinc euros, la primera sessió a les 6 i la segona a les 8 on hi haurà diversos premis” i on les sales estaran ambientades en la Nit de Halloween, ha dit la regidora de Joventut, Irene García.

Diumenge 31 d’octubre la Nit de les Ànimes consistirà en l’emissió a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i de Facebook Live d’un vídeo produït pel cineasta d’Es Pont d’Inca Luis Ortas. Al vídeo, de més d’una hora de durada, Tomás Vibot i Caterina Valriu seran els narradors de “llegendes i rondalles mallorquines vinculades al terror, a la fantasia, a la por i a la mort des de la literatura oral mallorquina, ha explicat el regidor de Cultura, Josep Ramis.

“És un projecte molt engrescador perquè el que fem és actualitzar les llegendes mallorquines, també d’Eivissa i de Formentera; volem revitalitzar històries que no tenen res que envejar a les llegendes que veiem a les pel·lícules de terror actuals”, ha apuntat Luis Ortas.

Per la seva banda, el batle, Miquel Cabot, ha subratllat que “hem intentat innovar en totes les activitats i continuar amb la màxima normalitat a les nostres festes més populars mirant per la màxima seguretat dels nostres ciutadans. Volem que sigui una nit segura. Per això recomanem que no es faci ‘truco o trato’ i que la gent s’apunti a les activitats programades i ha recordat que dur màscara de disfressa no significa no dur màscara higiènica i que es vetllarà perquè no hi hagi aglomeracions de gent”.