L’Ajuntament de Marratxí, a través de la regidoria de Cultura, ha presentat avui la primera edició del Magrana Tardor Fest, un festival musical per a tota la família que se celebrarà el pròxim diumenge 6 de novembre a l’esplanada de la Verònica, a Sant Marçal, entre les 10 i les 16 hores. Totes les activitats del Magrana Tardor Fest es poden consultar al web cultura.marratxi.es

Xanguito, Mel i Sucre, La Fada Despistada, Monkey Doo, Situation Group seran les principals actuacions del Magrana Tardor Fest, el nou format de l’antiga Fira de la Tardor, que pretén entretenir i educar els infants a través de la música.

En aquest sentit, el batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha explicat que el Magrana Tardor Fest “és una reformulació de l’antiga Fira de Tardor especialitzada en la música i convid a tots els marratxiners i als ciutadans que venguin d’altres indrets a gaudir en família i amb molta alegria d’aquesta fira”.

Per la seva banda, el regidor de Cultura, Josep Ramis, ha destacat que l’objectiu del Magrana Tardor Fest és “dinamitzar i educar a través de la música els nostres infants i que sigui un esdeveniment per a l’oci i esbarjo de les famílies de Marratxí, on la població infantil i juvenil té un pes poblacional important”.

Una de les actuacions més esperada a l’esplanada de la Verònica serà Xanguito, un dels grups mallorquins més escoltats i més volguts pel públic. Nascuts el 2017 a Bunyola (Mallorca), i liderats per Joan Muntaner, fusionen diversos estils, des del folk fins al rap, passant per la rumba i l’electrònica. 

No faltarà tampoc La Fada Despistada, un ésser màgic que visita a les nenes i els nens que canten abans d’anar a dormir. El seu treball és repartir somnis fantàstics: de jugar, de menjar, de volar… Quan apareix, a més de repartir somnis presenta els seus amics, que són les cançons, els contes, els badalls, la lluna i una maleta d’on treu una guitarra petita, un llibre i el seu amic Tico. Amb ells explica cançons per a anar a dormir, per a somiar, per a ballar i per a despertar-se.

El Magrana Tardor Fest també comptarà amb la participació de Situation Group i Monkey Doo, a més de Mel i Sucre, un grup mallorquí de música per a grans i petits molt estimat a l’illa. Les seves cançons estan fetes amb una mirada conscient cap a la vida i cap als nens, i amb elles promouen missatges positius, d’amor i de respecte. Durant els seus concerts ofereixen animació familiar i conviden a viatjar al públic a un món de música, il·lusió i alegria, on tot és possible i tothom té cabuda.

Horaris d’actuació:

10 h. Mel i Sucre

11 h. La Fada Despistada

12 h. Xanguito

14 h. Situation Group

15 h. Monkey Doo

Mercadet artesanal

El Magrana Tardor Fest també comptarà amb un taller de ceràmica, amb un variat mercadet artesanal i de producte local, que acollirà tallers i activitats per als més petits, com un rocòdrom, a més d’una zona gastronòmica amb foodtrucks.